Team van het Atelier

team 005 We werken met een team dat bestaat uit een onderwijzeres lagere school, tevens Remedial Teach-er, een logopedist, een pedagoge, een studente Engels, een student Techniek. We worden ondersteund door een bestuur met ruim werkervaring in chemie, natuur onderwijs en economie.

 marlijn  Marlijn Ploegmakers heeft ruim 20 jaar ervaring met werken met kinderen en het organiseren van culturele activiteiten. Is lagere school juf en deed haar opleiding in Zeist aan de Hogeschool Helicon, PABO en RT opleiding.   Combineerde haar passie en werkervaring in het circus en theater met onderwijs. Later verdiepte ze zich in de begeleiding van kinderen met een zorgvraag, zowel op emotioneel als cognitief vlak. Het didaktisch materiaal dat ze ontwerpt is leuk, praktisch en instruktief.

xesca  Xesca Salvans Ploegmakers,  studente engels aan de  Universiteit van  Oviedo, geeft engelse les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Heeft jaren ervaring als medewerkster in de culturele activiteiten van Centro de Actividades Abres SL. en de Stichting Arte Aladin. Liefdevol helpt ze de kinderen hun weerzin voor de engelse taal te doorbreken en plezier te vinden in het verbreden van hun kennis en capaciteiten in een 2e taal.

oscar  Oscar Villamayor Gonzalez, student techniek en electricitet aan het instituut  I.E.S. Perdouro de Burela. Kan op een makkelijke manier kennis doorgeven op het vlak van techniek en electriciteit, met eenvoudige en simpele experimenten.  Ondersteund het principe van al spelend leren.

Bestuur van de Stichting ‘Arte Aladin’:

luis bueres Voorzitter: Luis Bueres García-Junceda

luis layna Vice Voorzitter: Luis Alcázar Layna

gloria Secretares: Gloria Mª Iglesias Iglesias

Deja un comentario